Simbok – Aku ora bakal lali

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hahahaha. Lucu, cerdas, kreatif dan cukup menghibur obati dahaga dengan hip-hop ala jowo. Nemu video ini di youtube dengan keyword ‘Jancuk’ huehuehue. Kena demam humor ala Suroboyoan yg di reffer oleh Viar, Didi, dkk sih. Ini Gua Yo … Hah, koncoku yang namanya Gua itu ada 2, yaitu Guateli dan Guaplek’i huehue. Nih, salut utk Band AntiAcne.

Aku ora bakal lali
opo sing wis dadi dalane uripku
Janji aku mesti bali
nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Saka dino rebo awakku lahir ning dunyo
Saka isone mung nangis.. ora ngerti opo-opo
Banjur ditatih… ajar mlaku ngasih mlayu
Mundak gede, ngguya-ngguyu trus nangis njaluk puthu
Kabeh tak lakoni opo sing dadi dalanku
Saka ngunthet SPP banjur dithuthuk guru
Simbokku ngasih mumed nganti jengkel diamped
Aku ora wani bali wedi mengko ndak disabet
Nanging simbok tetep trisno karo aku
ra peduli aku bocah sing ora mutu
Onone nggawe mumed trus ninggal mlayu
Wis jaan… pokoke ra iso digugu

Mbook… aku njaluk ngapurane sliramu
Marahi aku kepeped ngedol jarikmu
tak nggo totoan balbalan karo koncoku
Nek menang duwite tak nggo tuku buku

Aku ora bakal lali
opo sing wis dadi dalane uripku
Janji aku mesti bali
nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Mundak gede tekane wektu bre
mulai plirak-plirik cewek terus tak singsoti (suit suit…)
Pernah pisanan aku mbajul si Parti
jebule Simbok ono ning mburi nggowo cemeti…
Aku njur dioyak mubeng kampung nganti bengi
Aku jan wedi tenan ora wani mbaleni
Tapi esoke Simbok koyone wis lali
gelem nggaweke emmi nganggo endog siji

Mundak gede meneh, weruh duwit horni
ono neng mung njaluk jajan tak nggo ngapeli
Si Parti sing pacarku kuwi
onone mung ngejak njaluk tuku klambi
Tak pikir… aku kudu lungo nggolek rezeki
kanggo Simbokku karo tak nggo rabi
Moga-moga Simbok gelem ngrestoni
Hayo wis, aku mangkat saiki!…

Aku ora bakal lali
opo sing wis dadi dalane uripku
Janji aku mesti bali
nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Tekan Kotagede aku dadi gumun dewe
Weruh omah-omah kok gedene podo koyo kene
Dalane ruwet pancen marahi mbingungke
Opo meneh panase… wah marahi kere….
Aku dadi sepet mergo le keno macet
Tambah mumed weruh cewek nggo rok methed
Wis pancen tak tekadi urip neng kene
golek gawean nggo butuh saben dinane

Simbok…
Aku dadi kelingan kowe
Urip neng kene ora koyo neng ndeso kae
Kabeh menungsane ngurus awake dewe
ra iso turu mikir Parti saiki kepiyee….
Aku janji arep dadi wong neng kene
Ra ketang keser-keser le ku nggolek duwite
rekasane urip ra arep tak rasake

Yo mung siji mBok:
Aku njaluk donganee…

[Reff:]
Aku ora bakal lali
opo sing wis dadi dalane uripku
Janji aku mesti bali
nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Bagikan Yuk


6 Comments

  1. pushandaka November 25, 2009 at 1:00 am

    Tapi ojo lali sms aku tentang harga yang harus kubayar untuk space blogku..

    Reply

  2. thelo December 7, 2009 at 1:13 pm

    dasar wong gemblung :oye:

    Reply

  3. Reza Hendrawan December 28, 2009 at 10:01 am

    Bagaimana kabar ibumu kawanku. Sehatkah selalu ia? Salam hormatku untuk ibumu kawanku.

    rz

    Reply

    Fatur Reply:

    Mendengar Kata ‘Simbok’ mengingatkan aku akan sosok seorang ibu tua renta yang sudah mulai keriput kulitnya,.. persis seperti ibu yang telah membesarkan aku,..yang kini seorang diri dan mulai lemah kondisi fisiknya.. tinggal seorang diri nan jauh dikampung sana,..
    menunggu anaknya pulang dari rantau mengadu nasib. Simbok’ kata yang lembut dan haru untuk direnungkan..ibu -ibu ma’afkan anakmu yang telah banyak membuatmu susah..hingga kini aku belum bisa membalas budi jasaMu,..aku belum bisa bahagiakan DIRIMU IBU

    Reply

  4. aku ae lah January 20, 2010 at 12:33 am

    :jalan: wes ayuh mulihh,,,,,,,,,

    Reply

  5. Fatur April 29, 2010 at 11:40 pm

    Sowan Lagi Mas Hendra,..? kangen karo Simbok.. hee slm 2Jari Mas. :top: :top:

    Reply


Leave A Response